FAQ - Veelgestelde vragen

Met welke vloeistof kan ik de acrygelly modelleren?

Met alcohol vanaf 70%. Let op dat je je penseel niet te nat maakt, maar ook zeker niet te droog. Bevochtigen is al voldoende. 


Met welke penseel kan ik het beste en effectiefste de acrygelly modelleren?

Dat kan het beste met onze acrygelly penseel en acryl penseel. Deze penseel heeft een langere, slanke body als een reguliere gel penseel waardoor je makkelijk de acrygelly aaiend met je mee trekt. Doordat acrygelly een vrij soepel product is, zou deze ook meteen egaal worden, Waardoor je dus ook zo weinig mogelijk hoeft na te vijlen. 


Hoe houd ik mijn penselen het beste schoon? 

  • Tip 1: Gebruik elk penseel voor een eigen product. Bijvoorbeeld: Gebruik je acryl penseel ook enkel voor acryl, en de acrygelly penseel enkel voor acrygelly, en je gel penseel enkel voor gel. Ongeacht met welke penseel je werkt, zorg dat je altijd 1 type vloeistof gebruikt. Meerdere vloeistoffen is niet goed voor de haren.
  • Tip 2: Maak je acryl penseel enkel schoon met acryl vloeistof. Verschillende vloeistoffen maakt de haren van je penseel rommelig en stug waardoor het uit elkaar gaat staan. En zorg ervoor dat zodra je klaar bent met acryl aanbrengen dat je gelijk je haren schoonmaakt in de acryl vloeistof. Anders harden alle deeltjes uit.  Dep de haren droog en strijk ze in model.
  • Tip 3: Maak je acrygelly penseel schoon met de alcohol waarmee je de acrylgelly modelleert. Dep de haren droog en strijk ze in model.
  • Tip 4: Maak je gel penseel enkel schoon met alcohol of penseel reiniger. Volg dezelfde stappen als bij een acryl penseel.

Wat is het verschil tussen een rubberbase en BIAB oftewel buider gel?

  • Rubberbase is inprincipe een multi-functioneel product. Het is de ideale basis voor onder een kunstproduct [acrygelly, acrygel, powergel, acryl, builder gel en BIAB]. Rubberbase bevat al een primer en dus het ultieme product voor de hechting van alle type nagels. 
  • Rubberbase kan je als een versteviging gebruikt voor de natuurlijke nagels maar let wel op dat dit enkel nagels zijn die een minimale versteviging nodig zijn want Rubberbase is een lichte/flexibele versteviging.
  • Builder gel oftewel BIAB is een kunstproduct en dus een echte bouwgel. Hiermee kan je dus elke type natuurlijke nagels verstevigen en verlengingen maken tot een medium lengte. Door dat onze builder gel medium viscose heeft kan het zowel in een flesje als pot gemaakt worden. 

    BIAB IS EEN MARKETING NAAM EN DUS GEEN PRODUCT VAN ZICHZELF. BIAB IS ENKEL EEN AFKORTING VOOR DE NAAM: BUILDER IN A BOTTLE (BOUWGEL IS EEN FLESJE).