• Lorem ipsum
 • Met welke vloeistof kan ik de acrygelly modelleren?
  - Met alcohol vanaf 75%. Let op dat je je penseel niet te nat maakt, maar ook zeker niet te droog. Bevochtigen is al voldoende. 

 • Met welke penseel kan ik het beste en effectiefste de acrygelly modelleren?
  - Dat kan het beste met onze acrygelly penseel en acryl penseel. Deze penseel heeft een langere, slanke body als een reguliere gel penseel waardoor je makkelijk de acrygelly aaiend met je mee trekt. Doordat acrygelly een vrij soepel product is, zou deze ook meteen egaal worden, Waardoor je dus ook zo weinig mogelijk hoeft na te vijlen. 

 • Hoe houd ik mijn penselen het beste schoon? 
  - Tip 1: Gebruik elk penseel voor een eigen product. Bijvoorbeeld: Gebruik je acryl penseel ook enkel voor acryl, en de acrygelly penseel enkel voor acrygelly, en je gel penseel enkel voor gel. Ongeacht met welke penseel je werkt, zorg dat je altijd 1 type vloeistof gebruikt. Meerdere vloeistoffen is niet goed voor de haren.
  - Tip 2: Maak je acryl penseel enkel schoon met acryl vloeistof. Verschillende vloeistoffen maakt de haren van je penseel rommelig en stug waardoor het uit elkaar gaat staan. En zorg ervoor dat zodra je klaar bent met acryl aanbrengen dat je gelijk je haren schoonmaakt in de acryl vloeistof. Anders harden alle deeltjes uit.  Dep de haren droog en strijk ze in model.
  - Tip 3: Maak je acrygelly penseel schoon met de alcohol waarmee je de acrylgelly modelleert. Dep de haren droog en strijk ze in model.
  - Tip 4: Maak je gel penseel enkel schoon met alcohol of penseel reiniger. Volg dezelfde stappen als bij een acryl penseel.

 • Wat is het verschil tussen een rubberbase en builder bottle?
  - Rubberbase is inprincipe een multi-functioneel product. Het is de ideale basis voor onder iedere kunst product (acrygelly, gel, acrygel, powergel, buildergel), omdat een rubberbase hecht op elke type nagel. Dus ook op de nagels waarbij een normale base, of producten zoals acryl niet goed bij hecht.  Rubberbase is een vervanging van de normale base. Rubberbase heeft ook een versteviging, deze kan je dus ook gebruiken om een natuurlijke nagel mee te verstevigen wanneer je klant geen kunstnagels wilt of nodig heeft. Het is een flexibel product.
  - Een builder bottle of terwijl BIAB (Builder in a bottle) is een hardere, maar flexibele versteviging als de rubberbase. Met onze 'extender gel' kan je zelfs een minimale verlenging maken en opbouwen. Je gebruikt de extender wanneer een rubberbase niet de juiste versteviging is op de natuurlijk nagel, denk hierbij aan een dunnere nagelplaat, of een licht beschadigde nagelplaat etc.