• Lorem ipsum

1. Aanvaarding van onze voorwaarden

Tenzij anders overeengekomen, gaat de klant bij aankoop van de producten en of trainingen akkoord met onderstaande voorwaarden.

 

2. Prijzen

De prijzen van producten en trainingen zijn exclusief BTW. De prijzen op de dag van bestelling zijn geldend. Voordat de bestelling wordt afgerond wordt de totaal prijs, inclusief BTW kenbaar gemaakt.

 

3. Leveringstermijn

Bestellingen binnen Nederland worden gemiddeld binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Bestellingen naar België worden gemiddeld binnen 2-4 werkdagen bezorgd. Wij kunnen geen garantie geven op deze termijnen aangezien wij hierbij afhankelijk zijn van onze bezorgdiensten. Als gevolg van enorme drukte tijden feestdagen, vakantie periodes en het corona virus, is het mogelijk dat er een onvoorziene vertraging op kan lopen.

 

4. Betaling

CINZ hanteert de volgende betaalmethodes:

  • Betaling via iDeal en Bancontact
  • Contant bij afhalen in Emmen (Dorpsstraat 35). LET OP: De bestelling moet binnen 5 werkdagen worden opgehaald. Na deze periode worden de bestelde producten terug in de webshop geplaatst. Als u kiest voor vooruitbetaling is de ophaaltermijn onbeperkt.

5. Retourneren/Herroepingsrecht

Nadat de afnemer het door hem/haar bestelde product heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen veertien kalenderdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met CINZ te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven. Indien de afnemer de overeenkomst van deze algemene voorwaarden wenst te ontbinden, dient de afnemer dit schriftelijk of per email aan CINZ te melden. Tijdens deze termijn zal de afnemer zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking.

 

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren,  in de originele, ongeschonden verpakking, binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan CINZ retourneren, conform de door CINZ verstrekte instructies. De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst aan afnemer worden terugbetaald, mits het product in ongeschonden staat en tevens weer verkoopbaar wordt ontvangen.

 

Let op: i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen! In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons geldt echter een uitzondering. 

 

6. Annulering van training/cursus

  1. De cursist kan de training/cursus maximaal tot 4 weken voor aanvang start datum kosteloos annuleren, wij maken het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk over. Wil je annuleren buiten deze termijn? Dan ben je het volledige bedrag verschuldigd, wel is het mogelijk om je plekje te vullen met een andere cursist.
  2. Bij annulering hebt u het recht om iemand anders in uw plaats te laten deelnemen aan de training.

Op annulering of niet komen opdagen wegens ziekte zijn dezelfde bepalingen van toepassing als hierboven in punt 1 genoemd.

  1. Indien de training in geval van overmacht aan de kant van ons of een gastdocent niet verzorgd kan worden op de vastgestelde datum, wordt in onderling overleg een nieuwe datum en tijdstip vastgesteld. Alle overige afspraken blijven daarbij van kracht.
  2. Bij een online training/cursus is er geen terug betaling mogelijk.
  3. Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een groeps training zal de datum verschoven worden. Of andere optie's in overleg.

 

7. Garanties

CINZ staat ervoor in dat de geleverde producten voldoen aan de aangegeven specificaties en staat daarmee in voor de garantie van het aan u geleverde product. De garantietermijn van CINZ komt overeen met de fabriek garantietermijn. Deze garantie is niet geldig indien het gebrek is te wijten aan nagelaten verzorging, opzettelijke beschadiging en onoplettendheid. De garantie vervalt indien andere service/reparatiediensten, herstel- en/of andere werkzaamheden zijn gepleegd dan die door de fabrikant zijn aangewezen. 

 

8. Klachten- en geschillenprocedure

Gelieve ten alle tijden eerst uw klachten bij ons bekent te maken, dit kan via ons e-mail: [email protected]  of bellen naar ons telefoonnummer: 0630513361